Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Datele statistice anunțate de Asociația Importatorilor de Automobile din Israel arată că mărcile chinezești de mașini electrice au reprezentat 62,19% din vehiculele electrice de acest tip vândute în Israel în primele 9 luni ale anului.

În țară, în perioada ianuarie - septembrie, au fost vândute 41.647 de vehicule, dintre care 25.902 erau deținute de companii chineze. Anul trecut, vehiculele electrice vândute în Israel au reprezentat 48% din totalul vehiculelor electrice vândute anual, dintre care 13.294 erau mărci produse de companii chineze.

În primele nouă luni ale acestui an, 13.481 de vehicule de acest tip vândute în Israel au fost produse de compania chineză BYD. Prin urmare, BYD este cea mai mare companie care vinde vehicule în Israel; majoritatea acestora au fost modelul Crossover-SUV Atto 3.

Alt producător chinez de automobile, Geely Auto Group, a vândut, de asemenea, în primele nouă luni ale anului un total de 6.180 de modele Geometry C Kompakt-Crossover și a ocupat locul doi în lista vehiculelor electrice vândute cel mai mult în Israel. Anul trecut, în aceeași perioadă, Geely a vândut 4.254 de vehicule electrice, iar în acest an a înregistrat o creștere de 45,28% a vânzărilor în Israel.

Producătorul american de vehicule electrice Tesla a ocupat locul trei în aceeași perioadă, vânzând 5.463 de vehicule, în timp ce marca sud-coreeană Hyundai Motor a ocupat locul patru cu 4.099 de vehicule. Un alt aspect remarcabil a fost observat în industria vehiculelor care funcționează cu benzină: Chery Automobile, o companie chineză care a intrat pe piața israeliană la sfârșitul anului 2022, a ocupat locul șapte în primele nouă luni ale acestui an cu 10.314 vehicule vândute.

 

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp