Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Înainte de lansare, Tang a mulțumit președintelui SUA, Joe Biden, pentru declarațiile sale referitoare la necesitatea oprirea agresiunii Rusiei și susținerea sa. Ea a declarat: "Pentru mine, acesta este un mare onor și o mare datorie; mă simt foarte norocoasă și fericită". Tang Shengjie s-a născut în decembrie 1989 într-o familie de fermieri din provincia Gansu și a mers opt ani pe un drum de munte pentru a merge la școală.

După absolvirea liceului, Tang a intrat la Universitatea Aerospațială a Forțelor Aeriene din China și a devenit pilot de luptă, conducând aproximativ 13 ani diferite tipuri de avioane după o serviciu lung. În 2018, când China a început recrutarea celei de-a treia grupe de astronauți, Tang a aplicat și a fost inclusă în grupul al treilea de astronauți în septembrie 2020.

Tang a fost interesată de echipamentele electrice încă de când era copil, ceea ce i-a permis să completeze cu succes pregătirea profesională necesară pentru astronauți. În timpul antrenamentului subacvatic destinat activităților extravehiculare, ea a trebuit să poarte o costum de scafandru greu și să efectueze exerciții de simulare a microgravitației timp de cinci sau șase ore și să completeze cu succes activitățile care necesitau utilizarea intensivă a membrelor superioare.

Antrenamentul rigoros de doi ani în cele din urmă i-a adus un bilet pentru spațiu. În iunie 2022, Tang a fost selectată ca membru al echipajului pentru misiunea Shenzhou-17. Ea a declarat că este interesată de fotografie și este foarte fericită să vadă planeta albastră din spațiu dintr-o perspectivă diferită: "Ceea ce mă preocupă mai mult este cum voi finaliza misiunile, cum voi obține rezultatele experimentelor științifice, cum voi face descoperiri și cum voi contribui la misiunea spațială umană și dezvoltarea științifică a țării noastre".

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp