Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Metroul Beijing a început un proiect pilot pentru transportul coletelor expres în orele mai puțin aglomerate. Despre proiectul care vizează reducerea traficului și a emisiilor de carbon, a vorbit directorul Institutului de Transport din Beijing, Wang Shuling, care a menționat că în ultimii ani, rețeaua extinsă de transport feroviar urban din Beijing are deja 27 de linii cu o lungime totală de 807 kilometri.

Wang a declarat: "Ne propunem să profităm de capacitatea excedentară a sistemelor de metrou în orele mai puțin aglomerate. Proiectul vizează reducerea treptată a traficului și, în același timp, reducerea emisiilor de carbon."

Zhou Yuan din Comisia Municipală de Transport din Beijing a spus că bunurile transportate vor fi supuse unor controale de securitate pentru a se asigura că sunt conforme cu catalogul de articole interzise în metrou. Companiile implicate în proiect au proiectat cutii de livrare expres reutilizabile, compatibile cu dimensiunile sistemului urban de metrou. În plus, în cadrul proiectului au fost dezvoltate vehicule speciale care pot facilita transportul sigur și confortabil al bunurilor.

Hibya Haber Ajansı Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp