Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Quantum Watch, aflat sub umbrela Arıkan Group, a sărbătorit 100 de ani de Republică Turcă printr-o invitație specială. Colecția de Ceasuri a Republicii transportă o semnificație care depășește timpul, făcând din ea un cadou valoros pentru cei care doresc să dea Republicii o înțelegere mai profundă la cei 100 de ani ai săi.

Ceasurile din această colecție sunt echipate cu sticlă de safir rezistentă la zgârieturi, carcasă și brățară din oțel inoxidabil 316L special produs, cadran cu sidef adevărat pentru versiunea de damă și mecanisme automate 8215 și 82S0 produse în colaborare cu Citizen-Miyota, reprezentând o combinație unică a timpului și istoriei.

"Am pregătit o colecție de prestigiu pe măsura celor 100 de ani ai Republicii"

Mahmut Arıkan, care a vorbit la evenimentul special organizat în onoarea celor 100 de ani ai Republicii Turce, a declarat: "Quantum Watch, care este sub umbrela Arıkan Group, a fost înființat în 1985 într-un magazin mic de 13 metri pătrați din Tahtakale, și am început călătoria noastră. Visul nostru a fost să pregătim o colecție de prestigiu de ceasuri de cea mai înaltă calitate care să se potrivească celor 100 de ani ai Republicii. Procesul de proiectare și implementare a durat aproximativ 1 an. Suntem mândri să putem prezenta această colecție de prestigiu pe care o dedicăm Republicii și valorilor sale."

Serdar Arıkan, Vicepreședintele Consiliului de Administrație al Arıkan Group, a răspuns întrebărilor la eveniment și a subliniat statutul lui Quantum ca "Ceasurile Speciale de Proiect". Serdar Arıkan a adus în atenție și proiectele speciale anterioare ale Quantum, afirmând: "În 2017, inspirată de cele trei mari cluburi din Turcia, Quantum a adus împreună ceasuri pentru fanii lui Beșiktaș, Fenerbahçe și Galatasaray prin intermediul „Ceasurilor Fanilor”. În 2019, am adăugat ochelari de soare și ochelari optici la portofoliul nostru. Visul nostru este să facem ca ceasurile Quantum să fie cunoscute în întreaga lume."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp