Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

A început numărătoarea inversă pentru a 2-a ediție a Festivalului Internațional de Film Digital de la Istanbul, care va avea loc pentru a doua oară între 17 și 24 octombrie. Festivalul de scurtmetraje este organizat de Digital Film Academy din New York, iar președinta juriului principal va fi actrița Hale Soygazi. Premiile decise de Juriul Principal vor fi acordate la Ceremonia de Premiere care va avea loc pe 24 octombrie, având ca partener principal Universitatea Doğuş și sprijinul media al Agenției de Știri Hibya.

Festivalul susține o abordare inovatoare a producției și vizionării de filme în industria cinematografică digitalizată, încurajând toți realizatorii de scurtmetraje care au reușit să creeze povești puternice și lucrări originale folosind orice echipament care are o cameră digitală și are ca scop onorarea și promovarea lucrărilor realizatorilor de filme independenți talentați.

În timpul săptămânii festivalului, 22 de filme finaliste din 9 țări vor fi proiectate gratuit în diferite locații din Istanbul. A 2-a ediție a DFFI va începe pe 17 și 18 octombrie cu proiecții și discuții la Centrul Crea al Primăriei Çekmeköy.

Pe 23 octombrie, proiecțiile vor avea loc la Campusul Dudullu al Universității Doğuş, partenerul principal al festivalului. Ceremonia de Premiere va avea loc pe 24 octombrie la Centrul Cultural Barış Manço al Primăriei Kadıköy, cu sprijinul media al Agenției de Știri Hibya.

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp