Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Ultima lucrare a fost pictată pe acoperișul unei clădiri de pe Rye Lane în sud-estul Londrei și prezenta un stencil cu un lup urlând către cer, care arăta ca o antenă parabolică.

Aceasta este a patra lucrare din noua colecție a lui Banksy care a apărut în diferite locuri ale capitalei în această săptămână.

Artistul cu sediul în Bristol, al cărui nume încă nu este cunoscut, a postat mai multe fotografii cu noua serie pe Instagram. Prima fotografie a seriei, dezvăluită luni, se află în apropierea podului Kew din sud-vestul Londrei și arată o capră așezată pe un corn de unde cad pietre, exact deasupra locului indicat de o cameră CCTV.

Artistul a adăugat un alt design în colecție marți: siluete a două elefanți care se întind unul către altul prin feronerie închise pe lateralul unei case din Chelsea, în sud-vestul Londrei.

Al treilea lucrări cu tematică animală din Londra a prezentat trei maimuțe care se învârt de un pod pe Brick Lane și a apărut lângă Grimsby Street, nu departe de Shoreditch High Street, miercuri.

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp