Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Cântărețul piesei "Born to Run", Bruce Springsteen, a lăudat angajamentul lui Harris și al lui Tim Walz față de "viziunea Americii", despre care spune că scrie de 55 de ani.

< p>Springsteen, un susținător deschis al campaniilor prezidențiale ale lui Barack Obama și Joe Biden, a devenit acum cel mai recent susținător de profil înalt al lui Harris, alăturându-se lui Taylor Swift, Oprah Winfrey și Barbra Streisand.

Într-un videoclip, Springsteen a lăudat angajamentul lui Harris și Walz față de o țară "care include și respectă pe toată lumea, indiferent de clasă, religie, rasă, vederi politice sau identitate sexuală și care dorește să dezvolte economia nu doar pentru câțiva oameni ca mine, ci pentru toți".

"Aceasta este viziunea Americii despre care scriu de 55 de ani", a spus el.

Springsteen a remarcat că Trump "nu înțelege semnificația acestei țări, istoria sa sau ce înseamnă cu adevărat să fii american".

"Disprețul său față de sacralitatea Constituției noastre, de sacralitatea democrației, de statul de drept și de transferul pașnic al puterii ar trebui să-l descalifice pentru a mai ocupa vreodată funcția de președinte", a concluzionat Springsteen.

Springsteen și-a încheiat discursul spunând: "Acum, toată lumea vede lucrurile diferit și, ca cetățean, respect alegerea voastră. Dar, la fel ca voi, am doar un vot și este unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care le am. De aceea, pe 5 noiembrie, voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz. Mulțumesc că m-ați ascultat."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp