Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Fatih Altunbaş, Directorul General al Comerțului Exterior Turaç, a participat la Conferința Strategiilor Globale în Industria Apărării și Aviației desfășurată în Antalya și a făcut declarații pentru Agenția de Știri Hibya.

Altunbaş a declarat că au realizat exporturi către 93 de țări din întreaga lume, menționând că au fost campioni de export în domeniul muniției ușoare din industria de apărare de-a lungul anilor.

„Este foarte important ca produsele fiecărei companii să aibă o dublă orientare”

Altunbaş a menționat că produc, în fabricile lor, muniție pentru domeniul apărării și cartușe utilizate în vânătoare și sport, spunând: „În unele ani, cart ușele utilizate în vânătoare și sport sunt mai solicitate și cererea este mai mare în această direcție. În unele ani, în funcție de evoluțiile la nivel mondial, accentul cade pe partea militară. Este foarte important ca produsele fiecărei companii să aibă o dublă orientare. Pentru a putea supraviețui, este necesar ca companiile, în special sectoarele civile, să fie în măsură să producă cel puțin în cadrul aceleiași instalații, chiar dacă nu pe aceeași linie de producție.”

„Ne extindem capacitățile”

Altunbaş a subliniat că și-au extins gama de produse în muniția ușoară, spunând: „În prezent, producem 9 calibre. Cu cele 9 calibre, avem cea mai mare diversitate în Turcia în domeniul muniției ușoare. Muniția ușoară la care ne referim are în total 65 de calibre. În prezent, în lume sunt utilizate activ aproximativ 30-35 de calibre. Pentru a produce toate aceste calibre, adăugăm în mod constant noi linii de producție, ne extindem capacitățile.”

Altunbaş a menționat că luarea unei decizii privind producția unui produs și punerea sa pe piață durează între 2 și 4 ani și a spus: „De aceea, pe de o parte, producem unele calibre, iar pe de altă parte, continuăm să lucrăm la noi calibre pe care urmează să le producem.”

„Avem un interes puternic în America, Africa și Asia-Pacific”

Altunbaş a declarat că principalul lor piață este America, „al doilea este Africa, al treilea Europa, al patrulea Asia-Pacific, al cincilea piața noastră este Orientul Mijlociu și alte foste țări sovietice.” El a adăugat: „În cadrul aceleiași scheme, avem un interes puternic în America, Africa și Asia-Pacific. Munițiile sunt în general letale, dar suntem una dintre primele trei companii din lume care nu sunt doar în acest sens, ci și în ceea ce privește muniția non-letală.”

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp