Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Grupul rus de producție Arnest Group, care produce parfumuri, cosmetice și produse de uz casnic, va prelua controlul asupra a patru fabrici și asupra intereselor Unilever din Belarus. Arnest aparține omului de afaceri Alexey Sagal și a cumpărat vara trecută afacerea producătorului de bere Heineken din țară.

Unilever Rusia, care are aproximativ 3.000 de angajați, deține drepturile locale pentru mărci precum cuburile de supă Knorr, produsele de spălare și înfrumusețare Dove, lichidele de curățare Domestos și Axe, cunoscută în Marea Britanie sub numele de Lynx.

Unilever a fost sub presiune constantă pentru a-și vinde filiala din februarie 2022, când a început războiul dintre Rusia și Ucraina, după ce alte mari corporații multinaționale au părăsit țara.

Termenii acordului, care trebuie aprobat de guvernul rus, nu au fost dezvăluiți. Totuși, se raportează că vânzarea ar putea valora pentru Unilever mai mult de 500 de milioane de euro.

CEO-ul Unilever, Hein Schumacher, a declarat: "În ultimul an, am pregătit cu atenție afacerea Unilever din Rusia pentru o posibilă vânzare. Această lucrare a fost extrem de complexă și a inclus separarea platformelor IT și a lanțurilor de aprovizionare, precum și transferul mărcilor la alfabetul chirilic. Odată cu finalizarea vânzării, Unilever își încetează prezența în Rusia."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp