Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

BNP Paribas Cardif și Koçfinans și-au unit forțele, cele două companii fiind printre cele mai cuprinzătoare platforme de asigurări și, respectiv, furnizori de soluții de creditare individuale și corporative din Turcia. Prin colaborarea dintre Koçfinans, o companie de finanțare de frunte în sectorul auto care oferă soluții de creditare individuale și corporative, și BNP Paribas Cardif, se va oferi o soluție avantajoasă de Asigurare de Protecție a Creditului clienților care obțin împrumuturi auto de la Koçfinans.

Cemal Kişmir, Director General al BNP Paribas Cardif Turcia, a afirmat: „La BNP Paribas Cardif, ne propunem să creăm valoare, luând în considerare nevoile și așteptările clienților și partenerilor noștri, și având în vedere serviciile diverse pe care le oferim prin intermediul mai multor canale. Oferim o gamă de produse financiare care includ protecție pentru credit și venituri, asigurări de viață, asigurări de șomaj, boli critice, accidente personale, protecție pentru dispozitive, garanție extinsă, precum și planuri de pensii individuale și de aderare automată. Având în vedere cele șase sectoare diferite în care operăm, inclusiv servicii financiare, auto, retail, telecomunicații și energie, ne străduim să îmbunătățim accesibilitatea asigurării colaborând cu companii de vârf din fiecare sector, redefinind asigurările și extinzând accesibilitatea acestora. Am semnat un acord de colaborare strategică cu Koçfinans, lider în credite rapide și ușoare. Clienții care aleg asigurarea noastră de credit pot beneficia de rate de dobândă mai avantajoase la împrumuturile Koçfinans.”

Y. Pınar Kitapçı, Director General și Membru al Consiliului de Administrație al Koçfinans, a declarat: „La Koçfinans, ne îndreptăm către viitor cu pași siguri prin investiții în tehnologie, inovație și resurse umane. Ascultăm întotdeauna vocile clienților noștri și ne străduim să îmbunătățim experiența acestora. Prin urmare, proiectăm și dezvoltăm produse și servicii în funcție de nevoile și așteptările consumatorilor. Prin colaborarea noastră cu BNP Paribas Cardif, am îmbogățit produsele noastre cu soluții de asigurare pentru a proteja împrumuturile clienților noștri într-un mod mai convenabil și avantajos.”

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp