Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Orchestra Simfonică a Municipiului Metropolitan Eskişehir, care și-a susținut primul concert în 2002 și a continuat să susțină concerte în mod neîntrerupt de atunci, continuă să se întâlnească cu iubitorii de artă și în acest an. Seara zilei de 15 septembrie, orchestra a susținut concertul de deschidere al sezonului, care a fost în centrul atenției pentru iubitorii de artă.

Dirijorul orchestrei a fost maestrul Ender Sakpınar, iar solistul în concert a fost virtuozul mondial al viorii, Antal Zalai. Zalai a interpretat Concertul pentru Vioară de P.I. Tchaikovsky cu mare succes și a interpretat, de asemenea, "Meditation" de J. Massenet ca bis, primind ovații în picioare din partea audienței. Orchestra Simfonică a primit, de asemenea, un mare elogiu pentru interpretarea "Suita Peer Gynt" de E. Grieg în timpul concertului. La sfârșitul concertului, au fost prezentate plachete dirijorului orchestrei și solistului. Ayşe Ünlüce, Secretarul General al Municipiului Metropolitan Eskişehir, a vorbit în numele Primarului, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, transmițând că noul sezon a început în lumina lui Atatürk și sub umbra drapelului turcesc, un simbol al independenței noastre, și a invitat oamenii din Eskişehir să participe la concerte.

În programul următor, invitații Orchestrei Simfonice vor fi dirijorul Pia Düzgit și clarinetistul And Karabacak. Concertul, care include lucrări precum "O Noapte pe Muntele Calv" de M. Mussorgsky, "Concertul pentru Clarinet Nr. 1" de C.M. Weber și "Simfonia Nr. 3" de L.V. Beethoven, va fi prezentat iubitorilor de artă în seara de 22 septembrie la Centrul Cultural și de Congrese Atatürk.

Hibya Haber Ajansı Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp