Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Interviu de MEHMET BAYER - 29.01.2024 - HİBYA - Gustavo Victoria, care locuiește în orașul Tulua din Columbia și deține un club sportiv numit Club Deportivo Talentos GV, a răspuns întrebărilor reporterului de la HİBYA.

Victoria și-a exprimat aprecierea față de prietenii săi turci, spunând: "Sunt suporter al lui Galatasaray, deoarece fotbalul a avut un impact mare asupra vieții mele, iar culorile echipei mele sunt aceleași cu cele ale echipei Galatasaray din Turcia. Cred că am făcut lucruri importante când eram la Galatasaray. Eram foarte tânăr și aceasta era prima mea echipă în afara Columbiei. Nimeni nu mă cunoștea, iar pentru mine era important să concurez și să reușesc împotriva unor jucători cunoscuți la Galatasaray. În primul an am câștigat campionatul. Mi-aș fi dorit să pot rămâne acolo mai mult."

În ceea ce privește colegii săi de echipă de la Galatasaray, cum ar fi Falcao și Davison Sanchez, Victoria a declarat: "Sunt fotbaliști cu experiență și au o istorie de succes în fotbal. În plus, sunt oameni minunați."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp