Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Grupul de Media Chinez (CMG) a organizat evenimentul "Către Viitor: Noi filmăm împreună pentru a celebra 60 de ani de relații diplomatice dintre China și Franța" în capitala Franței, Paris.

Shen Haixiong, Vicepreședinte al Departamentului de Propagandă al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez și Președinte al CMG, a afirmat în discursul său la eveniment că speră ca filmele realizate în colaborare cu organizațiile de presă franceze, inclusiv France Télévisions, să sporească înțelegerea reciprocă între popoarele celor două țări.

Regizorul francez Jacques Malaterre a subliniat că colaborarea dintre cele două țări în domeniul cultural reflectă valori precum egalitatea, respect reciproc, "totul pentru om" și pacea.

În cadrul evenimentului, a avut loc premiera filmului documentar în limba franceză intitulat "Doctor Bussiere, Inima Chinei". De asemenea, CMG și TV5MONDE din Franța au semnat un acord de colaborare pentru realizarea unui film scurt intitulat "Martorii a 60 de ani de istorie".

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp