Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Evenimentele Zilei Mondiale a Mersului au avut ca scop promovarea integrării activității fizice în viața de zi cu zi. În timpul plimbării, s-a atras atenția asupra importanței zilei cu o pancartă pe care era scris "10.000 de pași în fiecare zi".

Dr. Abdullah Solmaz, directorul sănătății din provincia Şanlıurfa, a declarat în legătură cu subiectul: „În ziua de azi, nivelul de cunoaștere al societății cu privire la activitatea fizică este insuficient, importanța activității fizice pentru sănătate nu este înțeleasă suficient și adoptarea unui stil de viață tot mai sedentar a dus la creșterea frecvenței unor probleme cronice precum obezitatea, bolile de inimă, bolile vasculare, hipertensiunea, diabetul și osteoporoza. Activitatea fizică este benefică pentru sănătate la orice vârstă. Aceasta poate face diferența în creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copiilor și tinerilor, renunțarea la obiceiurile proaste, socializarea, prevenirea și tratamentul diverselor boli cronice și menținerea unei vieți active pentru persoanele în vârstă.”

Solmaz: „În calitate de Direcție de Sănătate a provinciei Şanlıurfa, am făcut o plimbare la Göbeklitepe, punctul zero al istoriei, în provincia noastră în cadrul Zilei Mondiale a Mersului. Scopul nostru în această plimbare este să creăm conștientizare cu privire la primii pași către o viață sănătoasă pentru generațiile viitoare. Le spunem tuturor cetățenilor, de la punctul zero al istoriei la vârful sănătății.”

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp