Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

BBC a revizuit sondajul de ieșire la ora 03:40, colectat în numele celor trei canale de știri principale, și a prezis că Partidul Laburist va obține 405 locuri, față de 154 pentru conservatori, câștigând astfel o majoritate cu o diferență de 160 de locuri.

Se așteaptă ca liderul laburist, care a primit un mandat puternic din partea alegătorilor pentru a aduce schimbări în Regatul Unit, să devină prim-ministru vineri după-amiază.

Keir Starmer a declarat în discursul său din circumscripția sa electorală: "Schimbarea începe aici, pentru că aceasta este democrația voastră, societatea voastră și viitorul vostru. Ați votat, acum este rândul nostru să ne respectăm promisiunile".

Fostul lider al Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, care a candidat ca independent, a fost în fruntea alegerilor. Corbyn, ales pentru prima dată deputat în 1983, a fost suspendat în octombrie 2020 din cauza unei anchete privind antisemitismul.

Partidul Laburist i-a interzis lui Corbyn să candideze la alegerile generale din partea partidului. Corbyn, care a candidat ca independent în circumscripția sa din Londra, a obținut 24.120 de voturi și a fost ales deputat.

 

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp