Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Pe măsură ce Turcia continuă să avanseze în domeniul industrial, o nouă înțelegere a fost încheiată și de către compania Hazar Group Apărare, Aeriană și Spațială.

Președintele Hazar Group Apărare, Aeriană și Spațială, Teoman Yıldırım, a declarat: "Vom continua să dezvoltăm producția locală și națională de sticlă rezistentă și să ne mărim cota pe piața mondială. Turcia a făcut progrese semnificative în producția de sticlă rezistentă, care reprezintă o parte esențială a soluției pentru producția lor în Ucraina."

El a subliniat, de asemenea, că participarea companiilor la colaborarea bazată pe beneficii reciproce, nu numai în export, transfer de tehnologie și investiții comune, sunt factori importanți în preferința lor pe piața mondială.

Din păduri asiatice până în deșerturile Mediteranei

Companiile din industria de apărare turcească continuă să își dezvolte activitățile de marketing în multe țări din lume, a declarat președintele Yıldırım, adăugând că capacitatea militară în domeniul politicii externe este un factor important pentru stabilitatea statelor și că până acum produsele lor din industria de apărare au fost utilizate într-o gamă largă de țări, de la Asia la Orientul Mijlociu.

Yıldırım, ca și companie, a spus că vizează să fie una dintre părțile cele mai importante ale ecosistemului puternic de producție de apărare din Turcia.

Președintele Yıldırım a subliniat că își propun să își mărească vânzările în industria de apărare din țară, să contribuie la dezvoltarea noilor tehnologii și să ajute la transferul de tehnologie, și a menționat că sunt cea mai puternică companie din lume în domeniul sticlei rezistente.

"Mândria de a purta drapelul turcesc pe cinci continente"

Președintele Hazar Group Apărare, Aeriană și Spațială, Teoman Yıldırım, a spus că sticla rezistentă este folosită în mai mult de 35 de țări de pe cinci continente și că "Forțele militare și cele mai cunoscute agenții de informații din lume aleg sticla noastră" a declarat el.

Președintele Yıldırım a spus că au semnat acorduri în valoare de 720 de milioane de dolari pentru anul 2024.

În domeniul necesităților interne și externe pentru sticla rezistentă, Hazar Group Apărare, Aeriană și Spațială este un centru de tehnologie în industria sticlei rezistente.

Teoman Yıldırım a declarat: "Capacitatea militară în domeniul politicii externe este un factor important pentru stabilitatea statelor. În această direcție, tehnologiile pe care le folosim și produsele produse în centrele noastre de cercetare și dezvoltare sunt cunoscute în întreaga lume."

Președintele Hazar Group Apărare, Aeriană și Spațială, Teoman Yıldırım, a spus că produsele originale din industria de apărare au contribuit la creșterea nivelurilor de amenințare ale Forțelor Armate Turce și la succesul acțiunilor politicii externe turcești și a declarat: "Eforturile Turciei în domeniul industriei de apărare ne-au ridicat țara într-o poziție politică în rivalitate cu puterile globale și regionale.".

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp