Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Președintele Rusiei, Putin, a subliniat că lumea multipolară a devenit acum o realitate, afirmând: "Numărul statelor care susțin o ordine mondială justă și sunt pregătite să-și apere cu fermitate drepturile legitime și valorile tradiționale este în creștere. Centre noi de putere și creștere economică apar și se întăresc."

Putin a subliniat că Organizația de Cooperare de la Shanghai, împreună cu BRICS, sunt principalele piloni ai noii ordini mondiale emergente și a declarat: "Rusia propune crearea unei noi arhitecturi de cooperare, securitate indivizibilă și dezvoltare în Eurasia, care va înlocui modelele europene centrate pe Europa și euro-atlantice depășite, care oferă avantaje unilaterale statelor individuale."

Putin a declarat că acordurile încheiate la Istanbul nu s-au pierdut și au fost parafate de șeful delegației de negociere ucrainene, adăugând: "Aceasta înseamnă că au fost benefice pentru Ucraina. Aceste acorduri rămân pe masă și pot servi ca bază pentru continuarea negocierilor. Rusia a susținut întotdeauna și continuă să susțină soluționarea pașnică, politică și diplomatică a situației din Ucraina, care a apărut ca urmare a politicii complet lipsite de respect urmate de Statele Unite și sateliții săi. În acest context, am făcut propuneri concrete."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp