Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Directorul de Comunicare Altun a spus: "Nici președintele nostru, nici țara noastră nu au nimic de învățat de la criminali genocidari pătați de sânge ca voi. Într-o zi, veți fi trași la răspundere pentru masacrele pe care le-ați comis împotriva fraților noștri palestinieni și pentru genocidul rușinos pe care îl implementați."

Altun a făcut o declarație referitoare la postarea Ministrului de Externe al Israelului Katz pe platforma de socializare X, care îl vizau pe Președintele Recep Tayyip Erdoğan.

Directorul de Comunicare al Președinției Altun a spus:

"Uită-te aici, criminal psihopat. Atâta timp cât menționezi numele lui Recep Tayyip Erdoğan cu gura ta murdară care suge sângele inocenților, vom continua să-l susținem mai mult și să stăm mai hotărâți în spatele lui. Nici președintele nostru, nici țara noastră nu au nimic de învățat de la criminali genocidari pătați de sânge ca voi. Într-o zi, veți fi trași la răspundere pentru masacrele pe care le-ați comis împotriva fraților noștri palestinieni și pentru genocidul rușinos pe care îl implementați."

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp