Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Yuliya Navalnaya a spus în discursul ei: "Putin l-a ucis pe soțul meu. A suferit timp de trei ani. A murit de foame într-o celulă mică fără legătură cu lumea exterioară. Nu i s-a permis să viziteze pe nimeni, să facă apeluri telefonice sau să trimită scrisori. Apoi a fost ucis. Chiar și după moartea lui, și-au tratat corpul cu cruzime".

Navalnaya a spus că încă nu este sigură dacă înmormântarea lui Alexei Navalnî de vineri va fi pașnică, adăugând: "Succesul lui Navalnî vine din inovația sa, din lipsa fricii de a încerca noi metode. Asta i-a permis să ajungă la milioane de oameni, să devină cel mai faimos politician al țării și să inspire milioane. Dacă vrei să-l învingi pe Putin, trebuie să fii inovator. Nu poți amenința cu mai multe decizii sau mai multe sancțiuni împotriva lui Putin".

Navalnaya, comparându-l pe Putin cu liderul unei bande criminale, a spus că parlamentul ar trebui să se concentreze mai degrabă pe modul în care este finanțat Putin. Navalnaya a spus: "De aceea este important să investigăm cei din jurul lui. Acest lucru se referă în primul rând la finanțatorii și avocații care lucrează pentru Putin".

Navalnaya a spus: "Putin trebuie să dea socoteală pentru ceea ce a făcut țării noastre".

Espaniol News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp