Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Cântecele ABBA, precum "Dancing Queen" și "Money, Money, Money", s-au numărat printre hiturile difuzate la mitingul de campanie al lui Trump din luna iulie.

Compania de discuri Universal Music a declarat că nu i-a acordat lui Trump permisiunea de a folosi muzica grupului și a cerut să înceteze imediat. Membrii ABBA au susținut această declarație.

Muzicianul american Jack White a anunțat săptămâna trecută că va intenta un proces împotriva lui Trump pentru utilizarea cântecului "Seven Nation Army" al grupului White Stripes la un miting de campanie.

Biroul de campanie al lui Trump a declarat că a plătit pentru drepturile de utilizare a muzicii prin intermediul companiilor BMI și ASCAP.

Avocații cântăreței americane Beyoncé Knowles au trimis în această vară o scrisoare către biroul de campanie al lui Trump, solicitând încetarea utilizării cântecelor lui Beyoncé la evenimentele de campanie.

Beyoncé se identifică drept democrată și a permis folosirea cântecului ei în campania Kamalei Harris.

Grupul american Foo Fighters și cântăreața canadiană Celine Dion și-au exprimat, de asemenea, nemulțumirea în această vară cu privire la utilizarea cântecelor lor în timpul campaniei lui Trump.

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp