Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Mao Ning, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Chinei, a declarat că Ma Zhaoxu, viceministrul chinez al afacerilor externe, a semnat Acordul privind Biodiversitatea Marină în numele Chinei, subliniind că acordul reflectă concret consensul comunității internaționale cu privire la menținerea multilateralismului în gestionarea resurselor marine.

Un acord privind conservarea și utilizarea durabilă a diversității biologice marine în zonele din afara jurisdicției naționale, în cadrul Convenției Națiunilor Unite cu privire la Dreptul Mării, a fost deschis pentru semnare la sediul Organizației Națiunilor Unite din New York. China a semnat acordul.

Mao Ning a subliniat într-o conferință de presă susținută ieri că China acordă o mare importanță conservării oceanelor, practică un multilateralism autentic și joacă un rol activ și constructiv în negocierea și punerea în aplicare a acordului.

Mao Ning a declarat că sunt pregătiți să întărească comunicarea și cooperarea cu toate părțile și vor continua eforturile neîntrerupte pentru protejarea eficientă și utilizarea durabilă a biodiversității marine.

Sursă: Radio Internațional China

Hibya Haber Ajansı Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp