Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Comunicarea prin e-mail și telefon care prelungește timpul de procesare poate împiedica companiile să opereze rapid și eficient. În acest stadiu, "Managementul relațiilor cu furnizorii" poate facilita fluxul de lucru, îmbunătăți termenele de livrare, reduce costurile și consolida relațiile cu furnizorii.

Tolga Eşiz, Directorul de Vânzări PaperWork, spune: "Cu noul Management al Relațiilor cu Furnizorii "Performax", se poate gestiona comunicarea cu furnizorii, evalua performanța lor și stabili relații de afaceri durabile în mod permanent".

"Performax" are ca scop evaluarea și gestionarea eficientă a performanței furnizorilor pentru a satisface așteptările clienților în ceea ce privește calitatea, livrarea și costurile.

Companiile pot consolida relațiile cu furnizorii prin intermediul acestei aplicații, asigurând furnizarea la timp a produselor și serviciilor de înaltă calitate. Aplicația oferă, de asemenea, control eficient asupra proceselor de afaceri, cum ar fi partajarea documentelor și gestionarea sarcinilor între furnizor și companie.

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp