Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Dr. Tekmen a subliniat faptul că menopauza este o etapă importantă care acoperă o treime din viața unei femei și este, de asemenea, o parte naturală a fluxului vieții femeilor. Cu toate că vârsta de debut a menopauzei poate fi ereditară, ea poate fi, de asemenea, accelerată de obiceiurile alimentare, stres, medicamentele utilizate, factorii de mediu și condițiile climatice. În timp ce vârsta de debut a menopauzei variază la nivel global între 48 și 52 de ani, media vârstei pentru femeile turcești este între 46 și 48 de ani. Această perioadă, considerată naturală în viața femeilor, poate fi trăită sănătos și fericit prin luarea măsurilor potrivite.

Dr. Emine Zeynep Yılmaz Tekmen a declarat: "Femeile care trăiesc în regiuni reci și condiții dificile pot intra în menopauză mai devreme." Ea a adăugat : "Menopauza este o etapă naturală în viața femeilor și nu ar trebui considerată o boală. Cu toate că principalul factor care determină când va apărea menopauza este ereditar, factori precum rasă, obiceiurile alimentare, fumatul și consumul de alcool, utilizarea contracepției, starea de fertilitate, perioadele lungi de alăptare, neregularitățile menstruale, traumele, dezastre naturale precum cutremurele și migrația pot accelera menopauza. În plus, vârsta de debut a menopauzei este mai mică la femeile care trăiesc în zone rurale, în condiții reci și dificile. Starea generală de sănătate, radioterapia, chimioterapia și intervențiile chirurgicale pot, de asemenea, declanșa menopauza."

Dr. Emine Zeynep Yılmaz Tekmen a afirmat că este posibil să treci prin perioada menopauzei sănătos și fericit și a enumerat sfaturile sale:

Schimbări în alimentație,

Exerciții,

Redu stresul/relaxează-te,

Evită toxinele din mediu, precum și terapiile de susținere oferite pacienților potriviti,

Utilizarea terapiei hormonale bioidentice în cazuri potrivite poate ajuta la trecerea lină a acestei perioade."

 

Espaniol News Agency Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp