Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Dr. Anıl Gülsel Bahalı a atras atenția că petele pot crește în timp și a spus: "Vara s-a terminat, acum este momentul să facem reînnoiri pentru pielea noastră care a fost bronzată și afectată de soare și să avem grijă de ea în sezonul rece. În general, petele de pe piele sunt de culoare maro sau maro închis, au forme neregulate și pot avea dimensiuni diferite, sau pot apărea în forme regulate sau pot crește în timp."

Cele mai frecvente apar pe față și pe mâini

Dr. Anıl Gülsel Bahalı a spus că cauzele petelor solare variază de la persoană la persoană. Bahalı a declarat:

"Culoarea pielii depinde în mare măsură de caracteristicile fenotipice și genetice ale individului, dar, în esență, este legată de rata de producție a melaninei (substanța care conferă culoarea pielii) produsă de melanocite (celulele care dau culoarea pielii) ca o protecție împotriva radiațiilor solare. Petele solare apar în special pe zonele expuse la soare, cum ar fi fața și mâinile, atunci când melanina se acumulează în exces într-o anumită zonă a pielii ca rezultat al expunerii prelungite și repetate la soare. Cauza petelor solare poate varia de la persoană la persoană, dar cel mai adesea este reprezentată de expunerea intensă la soare. În plus față de asta, alte factori pot contribui la formarea petelor, cum ar fi predispoziția genetică, sarcina, procedurile cosmetice și medicamentele."

În special, persoanele cu pielea închisă la culoare trebuie să fie foarte atente. Deoarece creșterea petelor sau reapariția lor într-un timp scurt este o problemă importantă. Cu toate că există mai multe metode de tratament, tratamentul necesită răbdare, este dificil și răspunsul variază de la persoană la persoană, așa că tratamentul petelor ar trebui efectuat neapărat de un dermatolog specializat."

Hibya Haber Ajansı Romania News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp